Servicii constructii civile, industriale si agricole

Servicii constructii

Compania noastra va ofera o gama variata de servicii in domeniul constructiilor, care sunt in pas cu evolutia tehnologiei, astfel incat cerintele dumneavoastra in materie de calitate si design sa fie satisfacute complet.

  • Constructii civile la rosu, care implica: funadatiei, structura peretilor, structura acoperisului, montarea de invelitoarei tabla tip tigla sau sindrila bituminoasa.
  • Constructii civile la cheie , care implica: constructia la rosu si turnarea sapelor, finisarea peretilor interiori cu tencuiala, tinci, glet culoare, usi, geamuri etc.
  • In cadrul constructiilor civile, enuntam si case din lemn, cu o tehnologie de imbinare prin chertare si osatura din lemn, si case zidarie, care implica arhitectura, structura, instalatii, executari fundatii, tencuieli interioare si exterioare etc.
  • Constructii agricole, care implica cerinte ingineresti, cum ar fi: structura, ce trebuie sa satisfaca conditiile de siguranta in ceea ce priveste stabilitatea de forma si pozitie, iar conditiile de exploatare sa fie optime, arhitecturale: structura trebuie sa corespunda functiunii ei si sa prezinte calitatile estetitce exterioare cat si interioare si economice: raportul dintre consumul de materiale, calitate si costuri sa fie unul optim.
  • Constructii industriale, care implica: tubulatura, drenuri orizontale si suborizontale, drenarea terenurilor prin coloane de balast, ecrane drenante, injectii prin etansarea terenului in jurul sau sub diverse constructii, injectii pentru limitarea zonelor afectate de infiltratii, injectii pentru restabilirea, consolidarea pilelor sau culeelor de pod, ziduri de sprijin, etc.

La solicitarea clientului, putem asigura echipa de profesionisti pentru executarea lucrarilor, beneficiind de servicii complete pentru alegerea solutiei optime.

Vezi galeria