Case sub 100 mp cu Parter si Etaj · Proiecte sub 100 mp · Modele disponibile

Casa Florilor - W3946

constructor casa, constructor case ieftine, case lemn, planuri case, modele case Nivelul 1: Living / sufragerie, bucatarie si baie de serviciu Nivelul 2: doua dormitoare, o baie si mezanin; cu elemente distinctive: tavan catedrala in camera de zi. Bucatarie cu insula centrala. Scara este aproape de intrare pentru un acces facil la subsol.
Mai mult

Casa Dintre Stejari - W2936

constructor casa, constructor case ieftine, case lemn, planuri case, modele case Nivelul principal: Hol mare, cu dressing, sufragerie si camera de zi cu camin, ecranate pridvor, bucatarie, semi-baie. Nivelul 2: dormitor principal, dormitor secundar si baie completa; cu elemente distinctive: tavan catedrala in camera de zi. Bucatarie cu insula centrala. Scara este aproape de intrare pentru un acces facil la subsol.
Mai mult

Casa Cabana Muntilor - W4947

constructor casa, constructor case ieftine, case lemn, planuri case, modele case Nivelul 1: foaierul inchis cu dresing, baie, bucatarie cu loc de luat masa, camera de familie. Nivelul 2: Dormitor matrimonial cu balcon privat, 2 dormitoare secundare; cu elemente distinctive: pridvor mare in jurul casei, balcon privat in dormitorul principal, tratament special la tavan.
Mai mult