Case lemn - Constructor case

Constructia acoperisului

La firma noastra, casele din lemn sunt construite in conformitate cu tehnologia moderna existenta, si, de asemenea sunt confortabile si durabile. Lemnul este un material de constructie rezistent in timp, natural, eco friendly, care poate fi intretinut usor, si de asemenea este sanatos sa traiesti intr-o locuinta din lemn. De exemplu, continutul de rasina din lemn are un efect benefic asupra plamanilor si tractului respirator, mai ales pentru persoanele care au astfel de probleme. S-a demonstrat precum ca lemnul de culoare calda influenteaza pozitiv starea de spirit, calmeaza sistemul nervos si creeaza conditii prietenoase pentru recreere. Cantitatea de praf intr-o locuinta din lemn este redusa deoarece proprietatile electrostatice ale acestuia impiedica depunerea particulelor de praf. Praful existent in camere poate provoca alergii, si de aceea, persoanelor care sufera de alergii privind tractul repirator li se recomanda sa locuiasca intr-o casa din lemn.

Locuintele din lemn pastreaza un echilibru al umiditatii din interiorul casei. In cazul in care nivelul acestuia incepe sa creasca, peretii casei incep sa absoarba excesul de umiditate existent, iar in cazul in care nivelul umiditatii este prea scazut, lemnul va reda umezeala absorbita la un moment dat. Locuintele din lemn resipira, si de aceea nu este nevoie de a avea sisteme pentru climatizare, ventilatia naturala va fi mereu prezenta in aceste tipuri de case.

Lemnul are o capacitate mare de stocare a caldurii, acesta inmagazineaza caldura treptat si o va distribui in toate camerele. Daca atingeti lemnul, acesta nu va fi niciodata prea cald sau prea rece, iar temperatura de pe suprafata acestuia va fi in conformitate cu cea a temperaturii camerei. Acesta este motivul pentru care este mereu cald intr-o casa din lemn in timpul iernii. Casele din lemn se incalzesc mai redepe decat in orice alt tip de constructie iar caldura va fi pastrata pentru o perioada mai mare de timp, in comparatie cu cele din caramida.

Datorita proprietatilor mai sus mentionate, casele din lemn sunt recomandate atat in anotimpurile calde cat si in cele reci. Locuintele din lemn sunt solutia perfecta pentru un climat sanatos!

Vezi galeria